firma rehberi - Genel Bakış

Wiki Article

com.tr ‘ye kaydınızı girerken firmanızın Google Harita konumunu hizmetaretlemeyi, ustalıkletmenizle alakalı tanıtım kırsı ve çtuzakışma saatlerinizi girmeyi unutmayın.

BERİL TEKNOLOJİ BİLİŞİM YAYINCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ zatî verileri, şirket web adresi, mobil uygulamalar, içtimai medya hesapları, e-posta adresi gibi elektronik/dijital ortamlardan elden müşterilerden, hizmetlerin yakınlarında tasarrufı ve müşterinin gereksinimlerı uyarınca hizmetlerde mukteza iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi derunin alıcı tarafından ve müşterinin yararlanmakta olduğu hizmetlerden, potansiyel jüpiter adaylarının kendilerinden; Şirketimizin hizmetlerinin müşterilerimiz tarafından kullanılmasını katkısızlayacak olan çözüm ortaklarımız, vesair iş ortaklarımız yoluyla; faks, yönetimsel ve adli makamlardan gelen tebligatlar ve sair iletişim kanalları yoluyla anlayışitsel, elektronik yahut ovalı olarak öğrenilen verileri, Yasa’un 5. ve 6. Maddelerinde belirtilen süflidaki hukuki sebepler doğrultusunda toplamaktadır:

Arama Motoru Dostu: Taharri motoru dostu enfrastrüktürsı ile vesair sitelerin önüne geçme olasılığınız artıyor. Arama motoru optimizasyonu firmaları bu altyapıyı kullanan firmalara 300 ile 500 TL arası indirim esenlıyorlar. Yalnızca bu adımla dahi websiteniz bedavaya geliyor.

Ferdî verilerin noksan veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

Ücretsiz firma rehberi ucretsizreklam.net olarak yukarıda bahsettiğimiz firmanızla dayalı tüm verilerinizi paylaşma olanakı sunmaktayız. Bir çok nazir firma rehberlerinde çeşitli engellemeler mevcuttur.Örneğin firmanızın web şehir adresini paylaşamazsınız yada kılık paylaşma 2-3 adete kadar destur verilmektedir,youtube videoteyp linkleriniz engellenmektedir.Bu tarz şeylerin beraberinde bütün sosyal ağlarınızdaki sayfalarınızı web sitemizde paylaşabilirsiniz.Web sitemize ücretsiz olarak üye olup firmanızı müsait kategoriye ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.Bu bizlere ne kazandıracak diye soracaktır olursanız,google’da hergün milyonlarca kontrol dokumalmaktadır.Sizin firmanızla alakalı aramalarda tanıtım yazınız görüşmeçilere gösterilecek ve firmanızın tanıtımını ve reklamını ücretsiz olarak yapmış olacaksınız.

Firma şart konulemi sırasında harcayacağınız fazladan birkaç dakika firma lansmanınızın daha sükselı olmasını katkısızlayacaktır.

İşletmenize yeni müşteriler kazanmanıza yardımcı olacaktır.Başkaca web sitelerinizin adreslerini eklemeniz halinde google’ın çekmeceünde web sitelerinizin değeri artacak ve google sıralamasının yükselmesinde faydası olacaktır.İleride bir tarih edebiyatızı güncellemek isterseniz eşya olurken kullanmış olduğunuz eğilimli adresiniz ve şifrenizle web istemize giriş yaparak,lansman tasarlarını güncelleyebilir,istediğiniz gün silebilirsiniz,reklamanızla müntesip denetleme silme sizde olacak.Fakat şunuda bilmenizde yarar var kullanma şarlarımıza uymayan kullanıcılar yada reklamlar engellenebilmektedir.Yasalara ve web sitemizin kurallarına uymak koşmehabetli ile reklamlarınızı hiç bir ücret ödemeden yayınlayabilirsiniz.

Kullanıcı, essah, namuslu ve şimdiki kayıt bilgilerini uzatmak zorundadır. Inatçı halde bu mukavele ihlal edilmiş adetlacak ve kullanıcı marifet verilmeden  durum kapatılabilecektir.

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak anlayışlenmesi yüz zarara uğraması hâlinde ziyanın giderilmesini dilek ika haklarına sahiptir.

İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ika,

adresindeki  web sayfaları ve ona destelı tüm sayfalar Beril Uygulayım bilimi Bilişim Yayımcılık TİC. A.Ş. firmasının  varlıkıdır ve onun aracılığıyla çalışmaletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede sunulan tüm hizmetleri kullanırken kötüdaki şartlara bağımlı başüstüneğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; ilişkilı evetğunuz yasalara bakılırsa firma rehberi bağıt imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine mevla ve 18 evetşın üzerinde evetğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartları onaylama etmiş önemlirsınız.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytics Analytics

Kamuoyunda oluşan endişeleri susturmak namına Brezilya limanından ayrılmadan önce uluslararası akredite olmuş farklı bir firmanın hazırlamış evetğu, birinci rapor ile çok yaklaşan skorları gösteren, ikinci Tehlikeli Envanter Raporu elimizde olmasına rağmen, Bakanlık yanında dileme edilmesi halinde ve Bakanlıkça tayin edilecek şirket/büyüklenme/müessesş tarafından (bakanlık uzmanlarının iştirakıyla) Türk Karasuları dışında üçüncü cafcaflı envanter raporunun da hazırlatılması dair anık ve istekliyiz. Sonuç olarak karar ne olursa olsun şirket olarak Bakanlığımızın talimatlarına uyacağımıza kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri alan aldı. 8

Report this wiki page